Pula: Policija traga za odbjeglim vozačem

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nepoznati vozač je u utorak oko 14.30 sati nedaleko od raskrižja s Putom za Livadine u Puli prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom i pobjegao s mjesta nesreće. Nepoznata osoba je upravljala vozilom peugeot 207 crvene boje nepoznatih oznaka Cestom prekomorskih brigada, a na raskrižju nedaleko od Puta za Livadine počeo je nepropisno pretjecati automobil renault pulskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak iz Medulina.

U trenutku pretjecanja iz suprotnog smjera je naišlo drugo vozilo te je nepoznati vozač ušao u škare i skrenuo na desnu prometnu traku te bočnim dijelom udario u prednji dio renaulta koji se od siline udara zarotirao na kolniku, a nepoznati vozač je samo nastavio s vožnjom.

U renaultu nije bilo ozlijeđenih osoba, već je evidentirana materijalna šteta. Radi utvrđivanja okolnosti nesreće i pronalaska odbjeglog vozača policija moli građane da ako imaju informacija o nesreći neka se jave u postaju prometne policije Pula ili na broj telefona 052 538- 739 ili 192, a informacije mogu dostaviti i na adresu [email protected]. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter