Pula: Policija došla po Nevena Šprajcera

Neven Šprajcer (D. MEMEDOVIĆ)
Neven Šprajcer (D. MEMEDOVIĆ)

Vrlo neugodna scena dogodila se jutros na pulskom stadionu "Aldo Drosina". U 10.30 sati policajci su iz klupskih prostorija odveli izvršnog direktora Istre 1961 Nevena Šprajcera. Zanimljivo, o toj vijesti u pulskom klubu u prvom trenutku nisu znali ništa. Osim trenera Igora Pamića, malo je tko uopće bio upoznat s tim događajem, pa nije čudno da niti popodne nije bilo nikakve reakcije iz kluba.

- Klub zasad nema stav o tom događaju, ali riječ je o zbivanjima koji nemaju veze s pulskim klubom, već s istragom u karlovačkom klubu - rekao je glasnogovornik Daniele Sponza, dok predsjednik Mihail Ščeglov nije bio dostupan za komentar.

Nagađa se da je Šprajcer ispitan kao bivši tajnik karlovačkog kluba, ali činjenica da se s "Drosine", iz klupskih prostorija pulskog prvoligaša u pratnji policije odvodi izvršni direktor kluba, koji je usto nedavno nepravomoćno osuđen u aferi "Pošteno suđenje" uvjetnom zatvorskom kaznom i četverogodišnjom zabranom obavljanja funkcija u nogometnim klubovima i tijelima Hrvatskog nogometnog saveza, u najmanju je ruku vrlo neugodna za pulski klub (R. C./Hina)


Podijeli: Facebook Twiter