Pula: Pijani se potukli i zaradili prijave

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvojica 34-godišnjaka i 36-godišnjak iz Pule te 33-godišnjak iz Marčane koji su se potukli u srijedu navečer u ugostiteljskom objektu u Zadarskoj ulici, zaradila su optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, a Marčanac je završio na triježnjenju u policiji i zaradio prijavu zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.

Istarska je policija izvijestila da su oko 21 sat četvorica muškaraca u ugostiteljskom objektu vikala te da je 33-godišnjak u jednom trenutku staklenom bocom počeo udarati po glavi 36-godišnjeg Puljanina. Ovaj je tada nasrnuo na njega, a u sukob su se umiješala i dvojica 34-godišnjaka pa su se najednom svi naguravali i vikali.

Po dolasku policijskih službenika, kako neslužbeno doznajemo u kafić Kolumbo, 33-godišnjak je odbio dati na uvid identifikacijski dokument, i podvrgnuti se alkotestu. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, Marčancu je određen smještaj u posebnoj prostoriji do otriježnjenja, izvijestila je PU istarska. Trojica Puljana nisu odbila alkotest pa je tako utvrđeno da je 36-godišnjak imao u krvi 1,54 grama, jedan 34-godišnjak 1,52, a drugi 2,24 grama alkohola po kilogramu tjelesne težine. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter