Pula: Pijan bez dozvole i registracije kroz crvena svjetla

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija je u Ulici Trg na mostu u Puli u utorak zaustavila neregistrirani kamion kojim je bez vozačke dozvole i pod utjecajem 1,32 promila alkohola upravljao 49-godišnjak iz Pule.

Naime, prometna policija je utvrdila da se kamion FAP oko 1 sat kretao kolnikom Medulinske ulice te je dolaskom do raskrižja s Nazorovom ulicom, ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo crveno svjetlo nakon čega je nastavio vožnju u smjeru Ulice Trg Republike.

Dolaskom do raskrižja s Marulićevom ulicom, nije se zaustavio na crvenom svijetlu na semaforu, već je nastavio vožnju u smjeru Smaregline ulice. Potom je u raskrižju s Laginjinom ponovo prošao kroz crveno svijetlo i nastavio vožnju u smjeru Ulice Trg na mostu, gdje je napokon zaustavljen.

Policija je zbog vjerojatnosti da bi nastavio sa takvim ponašanjem, vozača smjestila u prostorije policijske postaje do otriježnjenja. Protiv njega se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, obzirom nije kod sebe posjedovao osobnu iskaznicu. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter