Pula: Petero ozlijeđenih u sudaru Hitne i kombija

Hitna iz Umaga pod sirenama je jurila prema pulskoj bolnici (Snimila Marica KOŠTA)
Hitna iz Umaga pod sirenama je jurila prema pulskoj bolnici (Snimila Marica KOŠTA)

Pet osoba ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se oko 14.30 sati dogodila na Vodnjanskoj cesti. Sve su prevezene u pulsku Opću bolnicu, no za sada nije poznata težina njihovih ozljeda.

Naime, kod skretanja za Fažanu i Galižanu sudarili su se vozilo Hitne pomoći iz Umaga koje je uz zvučne i svjetlosne signale iz smjera Vodnjana prema Puli pretjecalo sva vozila pred sobom pa tako i kombi VW transporter riječkih oznaka kojim je upravljao 67-godišnji D. A. iz Rijeke, koji je započeo skretati u lijevo prema Galižani. Nakon sudara vozilo Hitne je udarilo u dvorišni zidić kuće na Fažanskoj 113 te se zaustavilo tek 100-tinjak metara dalje.

Kako doznajemo na mjestu nesreće, vozilo Hitne pomoći prevozilo je jednog pacijenta u pulsku Opću bolnicu, koji je nakon nesreće zajedno s vozačem i dvije medicinske sestre te vozačem transportera prevezen u bolnicu. Od muškarca koji živi u kući na Fažanskoj cesti 113 doznajemo da je nakon udara kombija i vozila Hitne dio znaka za skretanje za Fažanu odletio 30-tak metara dalje i udario u škure na prozoru njegove kuće.

Više informacija bit će poznato po dovršetku očevida jer policija još treba pričekati rezultate liječničkih pregleda petero ozlijeđenih. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter