Pula parking postavlja klizalište na Karolini

Podiže se šator budućeg klizališta na Karolini (Dejan ŠTIFANIĆ)
Podiže se šator budućeg klizališta na Karolini (Dejan ŠTIFANIĆ)

Pulski će školarci i ove zimske praznike moći provesti u klizanju na ledu i popratnim programima. Naime, danas je na Karolini Pula parking počeo montažu klizališta pod šatorom čije je otvaranje predviđeno za 19. prosinca.

Pula parking je osigurao 176,3 tisuće kuna (bez PDV-a) za najam klizališta i dodatnih 47 tisuća kuna (bez PDV-a) za najam šatora. Treba pribrojiti i troškove klizaljki te vode i struje koja će se utrošiti za klizalište.

Radno vrijeme klizališta bit će nedjeljom, ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 9 do 22 sata, a četvrtkom, petkom i subotom od 9 do ponoći, a čak će i cijena pulskoj djeci i roditeljima biti prihvatljivija jer je Pula parking odlučio klizanje u Puli pojeftiniti u odnosu na prijašnje godine.

- Klizalište će biti u funkciji do 24. siječnja sljedeće godine, a vjerujem da će i cijene građanima biti prihvatljive jer će se ulaz naplaćivati deset, a najam klizaljki svega pet kuna za sat vremena. Za pulske vrtiće i škole organizirat će se škola klizanja; za njih su rezervirani besplatni jutarnji termini na klizalištu. Također, namjera je organizirati doček Nove godine 31. prosinca u podne, uz mali vatromet, Djeda Mraza, zabavnu muziku i družbu Pere Kvržice. Tijekom Dana klizanja u Puli održavat će se i drugi brojni zabavni programi za djecu i disko večeri, rekao je direktor Pula parkinga Branislav Bojanić. (G. ROJNIĆ)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter