Pula: Ozlijedio djevojku i prijetio ravnateljici

Napad se dogodio pred Srednjom talijanskom školom 'Dante Alighieri' (arhiva)
Napad se dogodio pred Srednjom talijanskom školom 'Dante Alighieri' (arhiva)

Osamnaestogodišnjak kojeg je pulska policija osumnjičila da je u utorak ispred srednje talijanske škole u Puli neutvrđenim predmetom pogodio maloljetnicu u glavu, ali i prijetio 45-godišnjoj ravnateljici škole, pušten je iz pritvorske jedinice PU istarske uz mjere opreza kojima mu se zabranjuje približavanje i kontaktiranje s osobama na čiju je štetu počinio kaznena djela. Potvrdila nam je to glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Vitasović.

- Budući da je riječ o mlađoj punoljetnoj osobi te da je oštećena maloljetnica, policija, kao što je uobičajeno radi zaštite njihovog identiteta, neće davati više podataka o ovom slučaju, kazala je Vitasović 

Policija je izvijestila da je 18-godišnjak ispred škole u Santoriovoj ulici u utorak oko 11 sati lakše ozlijedio maloljetnu hrvatsku državljanku, no nismo uspjeli doznati jesu li on i ozlijeđena djevojka učenici škole.

Prema policijskom izvješću, istog je dana, ali u poslijepodnevnim satima 18-godišnjak došao u školu i u uredu uputio ozbiljne prijetnje smrću 45-godišnjakinji, a neslužbeno doznajemo da je riječ o ravnateljici talijanske srednje škole Dante Alighieri. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter