Pula: Ozlijeđen vozač pola i 15-godišnji putnik


U teškoj nesreći na Premanturskoj cesti u nedjelju rano poslijepodne, oko 13.30 sati, teško su ozlijeđeni 31-godišnjak iz Pule i 15-godišnjak iz Slavonskog Broda, vozač i putnik u vw polu pulskih oznaka, na čiji je krov aterirao kombi peugeot partner pulske registracije kojim je upravljao 22-godišnji državljanin Srbije koji je u nesreći prošao neozlijeđen. Ozlijeđeni su hospitalizirani u pulskoj bolnici, a protiv vozača kombija slijedi podnošenje kaznene prijave zbog izazivanja nesreće koja je za posljedicu imala teško ozlijeđene osobe.

Pulska policija izvijestila je da je do nesreće došlo kada je 22-godišnjak za upravljačem kombija, krećući se iz smjera Banjola prema Puli, u oštrom lijevom zavoju izgubio nadzor zbog neprilagođene brzine te je prešao u suprotnu kolničku traku i udario u zemljano uzvišenje, uslijed čega se prevrnuo na bočnu stranu upravo u trenutku kada je iz suprotng smjera naišao polo. Kombi se od siline udarca zaustavio na boku na krovu pola.

Dio Premanturske ceste od Banjola do Pule za sav je promet bila zatvorena od 15.30 do 15.55 sati. (M. KOŠTA, M. SARDELIN/Snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter