Pula: Otvorenje Pitarella uz popuste

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iduceg cetvrtka u prostoru Merkura u pulskoj Šijani otvorit ce se Pittarello, trgovina specijalizirana za prodaju obuce i kožne galanterije. Kako doznajemo od Livija Nefata, clana uprave tvrtke Pittarello East, ova je tvrtka u Hrvatskoj prisutna vec punih 18 godina. No, iako joj je sve ovo vrijeme sjedište bilo upravo u Puli, njeni stanovnici tek sada dobivaju prvu trgovinu.

Uz rijeci da trenutno u Hrvatskoj imaju devet ducana, s tim da se priprema otvaranje pulskog i još jednog u Zagrebu, Nefat je dodao da u našem gradu nikako nisu mogli naci prigodan prostor te napomenuo da ce tvrtka, s ovim dvjema novim trgovinama, imati ukupno 130 zaposlenika. Osim obuce u trgovini ce nuditi i putne torbe, ženske torbice, remenje, novcanike, kišobrane i pribor za cipele, ali i kožne lopte, role...

- Svecano otvorenje zakazano je za cetvrtak, 22. ožujka, u 15 sati, a svim kupcima tog ce se dana nuditi poseban popust, rekao je Nefat te otkrio da ce sportska oprema biti snižena od 30 do 50 posto, dok ce se na ostalu obucu moci dobiti onoliki popust koliko kupac ima godina.

Pittarello ce se prostirati na oko 900 kvadrata, dok ce se ostatak Merkura preurediti. Kako nam je rekao Mijo Ost, voditelj odjela investicija i ekspanzije Merkura, smanjenjem prodajne površine centra nece se smanjiti ponuda buduci da je asortiman probran na nacin da ce se kupcima nuditi najbolji omjer cijene i kvalitete.

Projekt s Pittarellom, naveo je, prvi je u nizu slicnih koji ce s partnerima provesti u cijeloj Hrvatskoj, a i daljnja suradnja upravo s ovom tvrtkom nije iskljucena. Ukoliko se ovakav potez pokaže dobrim, uskoro bi se prodajni centar Merkura morao otvoriti i u Rovinju. (B. PETROVIC)


Podijeli: Facebook Twiter