Pula: Otvoren preuređeni Konzum u Šijani

(Snimio Neven LAZAREVIĆ)
(Snimio Neven LAZAREVIĆ)

Nakon nekoliko tjedana preuređenja, Super Konzum u Puli danas je ponovno otvorio svoja vrata. To je, uz besplatne zakuske, zabavnu glazbu i prvenstveno nizu popusta na artikle - a s 25.000 različitih artikala diče se ovi trgovci u moderno uređenom poslovnom prostoru - bio dovoljan razlog da mu pohrle mnogu Puljani. Još ako se zna da je do Konzuma u Šijani vozio i besplatni autobus s Giardina, onda je otvaranje centra na Valentinovo, dan koji slavi ljubav, a puni trgovačke kase, bio potpuni marketinški potez.

Prvo što će domaći ljudi, koji ovaj supermarket još uvijek iz navike nazivaju "merkatorom", primijetiti kao novost je da ih odmah na ulazu dočekuje asortiman voća i povrća. Tko je navikao na prijašnji raspored nemalo će se iznenaditi novim smještajem odjela. Iz trgovačke tvrtke poručuju da su znatno unaprijedili odjele svježeg voća i povrća s velikim izborom proizvoda iz ekološkog uzgoja, zatim odjelom mesnice i pekarnice te ribarnicu uz puno veći izbor svježe ribe, s naglaskom na domaću lokalnih dobavljača.

Prve kupce po otvaranju u 10 sati dočekao je besplatni doručak s krofnama i kanapeima, ali i prigodnim poklonima, a zakuska se nastavljala i kasnije podnevnom fritajom te poslijepodnevnom roštiljadom i slavljeničkom tortom. Kupcima na kasama za ovu su prigodu kupljeno u vrećice pomagale pakirati brojne hostese. Dok su roditelji prebirali po sniženim artiklima i mjerkali akcije u povodu otvaranja, za djecu je organizirana i dječja igraonica. (Z. STRAHINJA)


Podijeli: Facebook Twiter