Pula: Otvoren danski JYSK

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sklopu Getroa u cetvrtak je otvorena prodavaonica danskog lanca trgovina JYSK. Buduci da je rijec o najvecem europskom lancu trgovina s proizvodima za spavanje, kupci su mogli birati izmedu široke ponude madraca, popluna, jastuka, ali i namještaja i sitnica za dom te vrtnog namještaja.

Svi su, osim prigodnih popusta, zaradili i poklon - torbu "My blue bag".

Pulska prodavaonica 24. je otvorena u Hrvatskoj, nakon što je prije nepune tri godine otvorena prva u Zadru. Trenutno JYSK broji 1.950 prodavaonica u 34 države svijeta, zapošljava oko 17 tisuca ljudi te svakog tjedna u svijetu otvara nove dvije do tri prodavaonice. U pulskoj poslovnici posao je pronašlo devetero ljudi.



Inace, JYSK je nastao 1979. godine kada je Lars Larsen otvorio svoju prvu prodavaonicu u mjestu Arhus, koji se nalazi u pokrajini Jutland u Danskoj. To je i razlog naziva poduzeca jer JYSK na danskom ne oznacava samo nekog ili nešto što dolazi s otoka Jutland, vec ova rijec oznacava i skromnost, temeljitost i iskrenost.

Dodajmo da se Puljanima predstavio i obnovljeni Getro s proširenom ponudom proizvoda vlastite robne marke. Tim je povodom za posjetitelje bio pripremljen bogat program - roštiljada uz besplatno pivo i slavljenicka torta, dok su poklonici istarskih delicija mogli degustirati fuže s tartufima.


Podijeli: Facebook Twiter