Pula: Osam novih izbornih mjesta

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

Gradsko izborno povjerenstvo za Grad Pulu, u povodu izbora zastupnika u Hrvatski sabor koji će se održati u nedjelju 8. studenog od 7 do 19 sati uputio je biračima obavijest o izbornim mjestima. U odnosu na posljednje predsjedničke izbore, u Gradu Puli će za predstojeće izbore za zastupnike u Hrvatski sabor biti određeno osam novih biračkih mjesta.

Novo će biti biračko mjesto broj 44 u MO-u Kaštanjer u Ulici Kaštanjer 8. Na tom će mjestu glasovati birači s prebivalištem u Bastianovoj ulici, Monvidalskoj ulici, Ulici Bože Gumpca, Ulica Dragonja, Japodskoj. Studenčevoj i Valvidalskoj ulici.

Novo je i biračko mjesto broj 45 u OŠ Veli Vrh u Zahtilinoj ulici 1, na kojem će glasovati birači s prebivalištem na Bunarskoj cesti, Galižanskom odvojku, u Grubišinoj ulici, Prilazu kanal, Ulici Borik, Ulici Capelleri, Monte bici, Ulici Monte Lesso i Ruban te na Vodnjanskoj cesti.

Biračko mjesto broj 46 bit će otvoreno u područnoj Osnovnoj školi Štinjan, na adresi Varoš 2. Tu će glasovati birači s prebivalištem u Kalčevoj ulici, Prilazu Runci, Turulskoj ulici te ulicama Baližerka, Kaščuni, Kozada, Puntižela, Trsine, Valcereš i Valdemuška.

Biračko mjesto broj 47 bit će u prihvatilištu Gradskog društva Crvenog križa u Valturskoj 61 na kojem će glasovati birači s prebivalištem Divkovićeva ulica.

Biračko mjesto broj 48 bit će na Filozofskom fakultetu u Ulici Matetića Ronjgova 1 na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Kirčevoj ulici, Kolhiđanskoj, Kosovoj, Liburnijskoj, Preradovićevoj, Prilazu kralja Salamona, Prilazu plovana Mikule, Ulici Matetića Ronjgova i Valvazorovoj ulici.

Biračko mjesto broj 49 bit će u ex Snack bar "Slatkica" u Labinska ulica 2, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u

Dukićevoj, Labinskoj, Mandićevoj i Šandaljskoj ulici, na Šijanskoj cesti, u ulicama Braće Čeh, Ilirija, Komunal, La Romana, Monte Serpo, Valici i Vernalskoj ulici.

Biračko mjesto broj 50 nalazit će se u bivšoj prodavaonici Pan u Rizzijevoj 30, a na tom će mjestu tijekom nedjeljnih izbora glasovati birači s prebivalištem Rizzijevoj ulici i to na neprni od brojeva 49 do 103 te parni od brojeva 28 do 40, potom u Heiningerovoj ulici, Piranesijevom prilazu i Ulici Jakova Puljanina.

Biračko mjesto broj 51 bit će otvoreno u nedjelju u prostoru MO-a Stoja u Lettisovoj ulici 1 (ulaz iz Ulice Stoja). Na tome će mjestu glasovati birači s prebivalištem u Lettisovoj i Lussijevoj ulici, Prilazu barake, Revelanteovoj ulici te ulicama Agnana, Fižela i sv. Polikarpa.

Određena su nova sjedišta biračkih mjesta tako da birači koji su ranije glasovali na biračkom mjestu u Puli, Vidikovac 7 - Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda i koji imaju prebivalište u slijedećim ulicama: Bratulićev prilaz, Carlijeva ulica, Cesta prekomorskih brigada, De Franceschijeva ulica, Gervaisova i Mardeganijeva ulica, Schiavuzzijev prilaz i Šenoina ulica, sada će glasovati na biračkom mjestu broj 38 u Rizzijevoj 40, odnosno u Industrijsko-obrtničkoj školi.

Birači koji su ranije glasovali na biračkom mjestu Vidikovac 7 u MO-u Nova Veruda-Vijećnica i koji imaju prebivalište u slijedećim ulicama: Caprinov prilaz, Coceicheva ulica, Jelušićev prilaz, Palisina ulica, Prilaz Monte Cappelletta, sada će glasovati na biračkom mjestu broj 39 u Rizzijevoj 40, odnosno u Industrijsko-obrtničkoj školi.

Sve obavijesti o svim biračkim mjestima u gradu Puli mogu se pogledati u rubrici "Izbori" na web stranici Grada Pule www.pula.hr. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter