Pula: Organizatori "Ulice" kod gradonačelnika


Gradonačelnik Pule Boris Miletić primio je danas predstavnike i organizatore najvećeg istarskog malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa" koji se krajem prosinca prošle godine održao jubilarni 25. put u Domu sportova Mate Parlov.

- Grad Pula ponosni je pokrovitelj ove velike sportske manifestacije i zbilja mi je drago što postoji velik interes, kako igrača, tako i publike. S posebnim sam zadovoljstvom i ove godine pratio Ulicu, a najviše su me oduševili naši najmlađi sudionici Mini ulice. Svake godine izdvajamo značajna financijska sredstva radi podizanja kvalitete sportske strukture i to je nešto na čemu ćemo i dalje inzistirati, kazao je Miletić i čestitao organizatorima na iznimnom trudu koji svake godine ulažu.

Kako se moglo čuti, ovaj iznimno jak i atraktivan turnir iz godine u godinu privlači sve više natjecatelja i ekipa, pa je tako na prošlogodišnjem izdanju sudjelovalo čak 125 ekipa. Brojna publika uživala je u nogometnim napetim dvobojima i oduševljeno pozdravljala svaku majstoriju vrsnih haklera. Zanimljiv je i podatak da je turnir u posljednje tri godine postao najmasovniji turnir u Hrvatskoj.

Na svesrdnoj pomoći i podršci gradonačelniku i Gradu Puli zahvalili su organizatori Alen Visković, Branko Suvaković i Ervin Radulović te mu je u znak zahvale, predsjednik Sportskog društva Hakl Žarko Mihajić uručio prigodnu sliku autorice Dragice Milinković s istarskim motivima, a ujedno je istaknuo da će iduće izdanje ovog turnira biti još veće i uzbudljivije. (S. R. S.)


Podijeli: Facebook Twiter