Pula: Opet dvosmjerni promet u tri ulice

Ul. Dubrovačke bratovštine (Manuel ANGELINI)
Ul. Dubrovačke bratovštine (Manuel ANGELINI)

Nakon što su zbog izgradnje obalnog kolektora na pulskoj rivi Ulica Dubrovačke bratovštine, Poljana svetog Martina i dio Vukovarske ulice, od semafora u Istarskoj ulici do Rakovčeve ulice, privremenom regulacijom prometa postale jednosmjerne, od petka se u tim ulicama ponovno vraća dvosmjerni promet.

- Vjerujem da ćemo s ovim vraćanjem prometa kakav je nekad bio ublažiti promet preko Giardina. Dosadašnjom regulacijom svi vozači koji su željeli s Rakovčeve doći na rivu, morali su ići preko Giardina. No, upozoravam sve sudionike u prometu na dodatan oprez prilikom prometovanja navedenim ulicama, istaknuo je pročelnik za komunalni sustav i imovinu Damir Prhat.

Kako je rekao, vozači moraju pratiti horizontalnu i vertikalnu signalizaciju koju će tijekom jutra vraćati na staro djelatnici Pula parkinga.

- Djelatnici Pula parkinga s prometnim redarima i prometnom jedinicom mladeži bit će na kritičnim mjestima, odnosno raskrižjima. Moram naglasiti da će kompletna regulacija prometa stupiti na snagu u petak između 14 i 15 sati, rekao je pročelnik Prhat. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter