Pula ocekuje više od 200 izlagaca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prostorijama HGK-Županijske komore Pule je predstavljen je program 18. gospodarske izložbe hrane, pica i ugostiteljske opreme koja ce se održati 4. i 5. veljace u hotelu Histria. Ocekuje se više od 200 stranih i domacih proizvodaca izlagaca, a organizatori su se pobrinuli i za niz strucnih prezentacija.

- Izložba je postavljena u dva dijela. Sajamski dio gdje ce se predstavljati proizvodaci, dok ce se u drugom dijelu odvijati poslovni razgovori. Kao treci segment izložbe su popratni sadržaji, rekao je na konferenciji za novinare tajnik HGK-ŽK Pula Damir Sirotic. Istaknuo je da ce ove godine predavanja i prezentacije održati i strane komore.

Svecano otvorenje izložbe je u petak u 11 sati. Istog dana u 12 sati održat ce se prezentacija "Puž u gastronomiji" obrta Helicikultura Matulji. Pola sata kasnije uslijedit ce se predstavljanje Hrvatskog sunca - sustava kontrole od polja do stola, dok je za 13 sati predvidena prezentacija mogucnost turistickog razvoja malih kampova. U petak ce se održati predstaviti sarajevska MIMS grupacije te prezentirati Halal proizvodi.

U subotu u 11.30 sati predstavit ce se zanatska radnja rukotvorina Mare Vakoš iz Osijeka, sijedi predavanje o esencijalnim masnim kiselinama. U 13 sati predvidena je promocija i degustacija ribljeg programa tvrtke Mauros hobotnica, dok je za 14 sati najavljena prezentacija sustava kvalitete Globalgap.


Podijeli: Facebook Twiter