Pula: Nova runda radova na plinofikaciji

Ilustracija iz arhive (M. A.)
Ilustracija iz arhive (M. A.)

Od danas do kraja sljedećeg mjeseca u dijelu Pule od "iznad Arene" prema Zagrebačkoj ulici Plinara će izvoditi radove na plinovodnoj mreži.

Danas počinje plinofikacija dijela Tesline i Karlovačke ulice, potom dijela ulica Croatia i Rimske centurijacije, odnosno u dijelu Zadarske i Epulonove ulice. Potom će 23. rujna uslijediti plinofikacija dijela Dobricheve ulice i dijela Zadarske i Epulonove ulice, odnosno ostalog dijela Zadarske ulice, a na koncu će 7. listopada započeti radovi u preostalom dijelu Tesline ulice.

Svi navedeni radovi, koje će izbvoditi tvrtka Monte Serpo, osim posljednjih u Teslinoj ulici (do 2. studenog), trebaju biti zgotovljeni do 19. listopada. Tijekom prekopa ulica na snazi će biti privremena regulacija prometa.

Radovi na rekonstrukciji plinovodne mreže odobreni su i tvrtci TGT Adriatik za područje uokolo Sveučilišta Jurja Dobrile. Tako je od subote počela plinofikacije dijela Cankarove ulice, te dijela Krmpotićeve ulice, koja će trajati do 19. rujna. Usto, u četvratk počinju radovi u Ronjgovoj ulici koji bi trebali trajati do 30. rujna. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter