Pula: Nesreća kod Vile Idole, vozači lakše ozlijeđeni


Vozačica ford focusa (31) i vozač hyundai getza (50), oboje iz Pule, prevezeni su vozilom hitne pomoći u pulsku Opću bolnicu nakon što su se jučer na raskrižju Krležine i Ulice Veruda oko 17.20 sati sudarili.

Oboje su, po zadnjim informacijama, lakše ozlijeđeni. Nesreća se dogodila kada je vozačica focusa iz Krležine ulice skretala ulijevo u Ulicu Veruda, prema Verudeli, ali je pritom oduzela prednost vozaču getza koji se kretao kolnikom Ulice Veruda, iz smjera Verudele prema kafiću Kakadu. Getz je prednjim dijelom udario u lijevi bočni dio focusa, koji je odbačen na suprotnu prometnu traku namijenjenu vozilima koja se kreću prema Verudeli, gdje je ostao stajati razbijenog prednjeg vjetrobranskog stakla i otvorenih zračnih jastuka.

Getz se pak razbijenog prednjeg dijela zaustavio nasred raskrižja te je iz njega po kolniku iscurilo ulje, koje su djelatnici poduzeća Cesta po završetku policijskog očevida sanirali posipanjem pijeska. Zbog nesreće je promet ovim dvjema ulicama bio otežan sve dok vozila oko 18 sati nisu odvezena s raskrižja vozilom vučne službe. (piše i snimila M. KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter