Pula: Nasilnici pretukli djevojku i mladića

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Mladi Puljani, 23-godišnjak i 23-godišnjakinja napadnuti su i lakše ozlijeđeni u Ulici Boškovićev uspon u nedjelju oko 4.45 sati, nedaleko od Kluba Uljanik.

Mladić je na svom facebook profilu napisao da su ih napale osobe koje su izišle iz auta i počele ih udarati staklenim čašama i palicama. Naveo je i da su oboje završili na šivanju glava i s potresom mozga, ali da su dobro te je pozvao mlade da se drže zajedno i u grupama kada noću hodaju ulicama Pule.

Prema policijskom izviješću, napale su ih dvije nepoznate muške osobe koje su se potom vozilom udaljile u smjeru Gajeve ulice. Mladiću i djevojci su na mjestu događaja djelatnici Hitne pomoći pružili liječničku pomoć, a nakon toga ih prevezli u pulsku Opću bolnicu gdje su im utvrđene lakše ozljede. Policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid te nastavljaju tragati za nepoznatim počiniteljima.

Policija poziva građane ukoliko raspolažu sa korisnim informacijama vezano za ovaj događaj da se s punim povjerenjem obrate osobno u najbližu policijsku postaju, telefonom na 192 ili putem elektroničke pošte [email protected]. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter