Pula: Naplata parkiranja u Zadarskoj, Epulonovoj i Dobricevoj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon zatvaranja rive i preregulacije prometa u brojnim ulicama, najveca novost u parkiranju Pulom tek slijedi jer se uvodi regulacija i naplata parkiranja u tijesnim ulicama iznad Giardina.

Do kraja tjedna regulirat ce se tako parkiranje uz naplatu problematicnim ulicama u koje spadaju Zadarska, Epulonova i Dobriceva ulica. Trenutno se u tim ulicama vozila parkiraju s obje strane prometnice i promet je njima otežan, posebno otkad je zatvorena riva. Direktor Pula parkinga Branislav Bojanic nedavno je izjavio da u te ulice više ne stane ni igla.

- Do kraja ovog tjedna zaživjet ce nova regulacija parkiranja u spomenutim ulicama. Oznacit ce se mjesta, postaviti automati i uvesti naplata, a moci ce se parkirati samo uz jednu stranu ulice cime ce se uvesti red u prometovanje jer trenutno ni Hitna pomoc, ni vatrogasci, koji su od nas tražili da uvedemo reda u te ulice, ne mogu normalno prometovati njima. Cak je i pauk nemocan.

Izradili smo projektnu dokumentaciju za regulaciju parkiranja u spomenutim ulicama i stanari tih ulica su je pohvalili zbog dosadašnje nemogucnosti normalnog života, rekao nam je direktor Pula parkinga, koji odbacuje nagadanja da se naplata parkiranja uvodi zbog dobiti gradskog poduzeca.

Istice da se naplata uvodi iskljucivo zbog regulacije parkiranja i omogucavanja normalnog prometovanja.


Podijeli: Facebook Twiter