Pula: Naoružan pištoljem opljackao kladionicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska policija traga za razbojnikom koji je u srijedu u 10 sati naoružan pištoljem opljackao kladionicu Supersport u Mletackoj ulici.

Policija je utvrdila da je razbojnik bio naoružan crnim pištoljem srednje velicine te da je na glavi imao kapu s prorezima za oci - tzv. fantomku.

- Pištoljem je zaprijetio djelatnici koja mu je u strahu predala novac, a onda pobjegao u nepoznatom smjeru, kazao je Vlater Opašic iz PU istarske ne otkrivajuci koliki je iznos odnio pljackaš.

Neslužbeno doznajemo da bi identitet razbojnika mogla razotkriti nadzorna kamera s obližnje Prve sportske kladionice. Naime, prije nego što je upao u Supersport na broju 14 u Mletackoj ulici, razbojnik je osmatrao Prvu sportsku kladionicu na broju 12 u kojoj je bila jedino djelatnica.

Ona je vidjela nemaskiranog muškarca od 30-ak godina kako izvana promatra kladionicu pa je brže-bolje zakljucala ulazna vrata. Razbojnik je tada ocito odustao i prešao na drugu metu, u meduvremenu stavivši kapu na glavu.

Osobe koje smo zatekli u blizini kladionica koje su smještene u prizemlju poslovne zgrade nasuprot srednje Industrijsko-obrtnicke škole komentirale su da razbojnici ocito više ne cekaju da se smraci vec ih im je "toliko velika sila" da pljackaju usred dana.


Podijeli: Facebook Twiter