Pula: Nakon policijske potjere završio u zatvoru

Ilustracija (Arhiva)
Ilustracija (Arhiva)

Prekršajni su u Puli osudio je 46-godišnjaka na zatvorsku kaznu od 10 dana zbog više prometnih prekršaja u utorak u Puli. Naime, policijski službenici prometne policije iz Pule pokušali su oko 5.10 sati u utorak na kolniku ceste kod trgovačkog centra na ulazu u Pulu zaustaviti Nissan, pulskih oznaka, koji se kretao iz Loborike prema Labinskoj ulici.

No, vozač se nije zaustavio policajcima te je nastavio vožnju, i to suprotnim smjerom u kružnom toku, nakon čega je skrenuo u Vitasovićevu ulicu. Potom je nastavio vožnju, ponovno u zabranjenom smjeru, u Ulici Mirna, gdje su ga policijski službenici uspjeli zaustaviti.

Obavljenom provjerom utvrđeno je da je 46-godišnjak upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno da nema položen vozački ispit. Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prebivalištu, 46-godišnjak je uhićen i uz optužni prijedlog doveden na prekršajni sud, koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od deset dana. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter