Pula: Na uskršnju subotu bez struje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Nama i susjedima na pulskoj Stoji pun je frižider hrane koja se kvari. Ne možemo spremati ni rucak ni kolace. Ovo je nevideno. Odgovorna osoba u Elektroistri koja je odobrila da se iskljuci struja na uskršnju subotu trebala bi zbog toga odgovarati, tim se rijecima u subotu obratio redakciji Glasa Istre ogorceni mještanin Stoje.

Veli da je ujutro nazvao Elektroistru, a da su svoj postupak pravdali kako su putem medija ranije obavijestili javnost da ce iskopcati struju te mu porucili da se strpi jer ce je ukopcati do 11 sati.

- Prošlo je 11 sati, a tada su tvrdili da ce doci u 11.30. No, ukopcana nam je tek u 12.17. Na moj upit dispeceru nije li cudno da se mještanima iskapca struja dan prije blagdana kada su napunili frižidere hranom odgovorio mi je da se to nije dogodilo u proteklih 20 godina koliko radi na tom mjestu. Dispecer mi je porucio da je struja iskopcana jer se nekom poduzecu na Stoji servisira trafostanica, izjavio nam je naš sugovornik sa Stoje.

Nazvali smo dispecera Elektroistre koji bio poprilicno iznerviran našim zanimanjem za taj slucaj te nam je porucio da ne smije davati izjave medijima i da nazovemo u utorak i pitanja postavljamo šefovima.

Inace, informacija Elektroistre objavljena je u petak u Glasu Istre kada je navedeno da ce u subotu od 8.30 do 14.30 bez struje biti Musilska, Ulica Fižela, Vargarola i dio Ulice Stoja oko gostionice Stari grad. (P. G.)

 


Podijeli: Facebook Twiter