Pula: Na Korzu predstave, radionice i šoping

S prošlogodišnjeg božićnog sajma (Arhiva)
S prošlogodišnjeg božićnog sajma (Arhiva)

Božić i Nova godina polako nam se bliže i svi već pomalo razmišljamo o poklonu za svoje najbliže. Idealno mjesto za pronalazak originalnog poklona, ali i druženje s prijateljima uz kavicu i kolač, toplo vino ili neku drugu prigodnu deliciju je Božićni sajam koji će se od idućeg tjedna, odnosno od 16. do 24. prosinca, održavati na Giardinima.

Ukrašavanje pralina

- Ove godine sajam se održava samo na Giardinima, a ne više i u Domu hrvatskih branitelja, jer smo u dogovoru s izlagačima i posjetiteljima uvidjeli da je tu bolje, frekventnije i za grad efektnije. Na Giardinima će izlagači imati lijepe unificirane drvene štandove, a bit će i natkrivena gazebo pozornica s događanjima za velike i male, veli nam Lela Blekić iz Udruge Razvoj koja organizira sajam.

Na štandovima će izlagači predstavljati i izlagati proizvode ručne izrade, ukrase, nakit, unikatne cipele, dekoracije, modne detalje, delicije i ostale sitnice prigodne tematici božićnog darivanja.

Osim izlagača, doznajemo, predstavit će se i humanitarne organizacije kao što su Udruga Ruka Šapi, Zadruga Contus, Mala Dama Danijele Martinović i drugi.

Prigodni programi za "velike i male" odvijat će se na natkrivenoj bini, a svi će programi i radionice za posjetitelje biti besplatni. U programu će, kako doznajemo, sudjelovati članovi Teatra Naranča, Plesni centar Studio, Udruga Birikina, Udruga Medulinart, Udruga Razvoj, Vedran Šilipetar, Klaun Dodo, dječji vrtić Petar Pan.

Prvog dana sajma, u ponedjeljak, prigodni program započinje u 17 sati i to plesnim programom za male i velike. (B. PETROVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter