Pula: Mrtva žena nađena u stanu u Zadarskoj

U stanu u Zadarskoj ulici pronađena je mrtva žena (D. MEMEDOVIĆ)
U stanu u Zadarskoj ulici pronađena je mrtva žena (D. MEMEDOVIĆ)

Nakon što je pulskoj policiji u utorak oko 1 sat dojavljeno da je u stanu u Zadarskoj 47 u Puli pronađeno beživotno tijelo 55-godišnje Puljanke, koja je u tom stanu i živjela, policija i zamjenik županijskog državnog odvjetnika obavili su očevid kojim, međutim, nije nedvojbeno utvrđen uzrok smrti. Stoga je državni odvjetnik naložio da se u jutarnjim satima tijelo žene preveze na patologiju pulske bolnice radi obdukcije.

U ranim poslijepodnevnim satima glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović izvijestila je da nakon obavljene obdukcije nije utvrđeno da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela, ali su ipak naložena toksikološka vještačenja da bi se dodatno rasvijetlile okolnosti pod kojima je žena preminula.

Neslužbeno smo doznali da je tijelo 55-godišnjakinje pronađeno na podu u kuhinji. Pojedini stanari obližnje zgrade nisu nam znali ništa pobliže ispričati o ženi, no na odlasku su, više kao za sebe, komentirali "svašta je tu bilo"… Kada smo upitali na što misle, ubrzali su korak odbijajući dati bilo kakva pojašnjenja. (M. KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter