Pula: Motociklist podletio pod automobil

(M. KOŠTA)
(M. KOŠTA)

Danas oko 18 sati u prometnoj nesreći u ulici 43. Istarske divizije stradao je motociklist na Aprilliji s probnim, riječkim registracijskim oznakama no zasad nije poznato je lakše ili teže ozlijeđen. Okolnosti stradavanja motociklista čiji identitet i godine nisu bili poznati u vrijeme zaključenja ovog broja, utvrđivale su se očevidom policije zbog kojeg je od 18.15 do 19 sati bio zatvoren dio ulice 43. Istarske divizije od Punte do Inine benzinske crpke.

Prema neslužbenim informacijama s mjesta nesreće muškarac koji je upravljao motociklom Aprillia s probnim tablicama riječkih oznaka, kretao se od Punte prema Šijani obilazeći kolonu vozila u kojoj je bio i gradski autobus Pulaprometa.

Vozilo koje je bilo na čelu kolone navodno se zaustavilo da bi propustilo teretno vozilo Fiat Doblo pulskih oznaka kojim se vozačica uključivala u promet s parkirališta Reiffaisen banke, skrećući ulijevo, prema Punti.

No Aprillia je pretjecala zaustavljene aute, a motociklist je uočivši Doblo u skretanju, pokušao izbjeći sudar te je dvadesetak metara prije počeo kočiti. Doblo se, prema neslužbenim informacijama zaustavio, a motociklist je u kočenju pao s Aprillije i udario u Fiat dok je motor otklizao desetak metara dalje i zaustavio se na lijevoj prometnoj traci, okrenut kao da se prethodno kretao prema Punti. (M. KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter