Pula: Mopedom udario u golf

(M. SARDELIN)
(M. SARDELIN)

Prometna nesreća s materijalnom štetom bez ozlijeđenih osoba  dogodila se oko 14.30 sati na raskršću Mletačke i Zagrebačke ulice u Puli.

Nesreća se prema neslužbenim informacijama dogodila kada se u VW golf pulskih oznaka kojim je upravljao Puljanin koji se kretao Mletačkom ulicom prema Trgu republike zabio moped pulskih oznaka.

Moped se kretao u istom smjeru iza golfa, a sudarili su se na pješačkom prijelazu. Uslijed udara moped je završio prednjim djelom ispod automobila dok je vozač prošao bez ozljeda.

Na mjestu događaja zatekli smo oca vozača golfa koji je s nestrpljenjem čekao policiju radi očevida prilično nezadovoljan jer mu vozač mopeda pokušavao ostaviti papire radi, pretpostavljamo, rješavanja nesreće bez prisustva policije. No, budući da mu osim knjižice vozila mopedist nije dao i policu osiguranja nekoliko puta ga je zamolio da pričekaju policiju.

U Golfu se u trenutku nesreće nalazilo i malo dijete koje srećom nije ozlijeđeno, a mopedist se prema njihovim riječima zabio u auto jer se zbog mokrog i skliskog kolnika nije uspio zaustaviti.

Promet se nakon nesreće odvijao otežano jednim kolničkim trakom. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter