Pula: Mladić izboden nožem u Koparskoj ulici

Sukob se odvio između garaže i zgrade (M. SARDELIN)
Sukob se odvio između garaže i zgrade (M. SARDELIN)

Sinoć oko 20 sati na križanju Koparske i Stankovićeve ulice u Puli pronađen je 34-godišnjak iz Pule s ubodnom ranom te je prebačen u Opću bolnicu, izvijestila je policija. Policija je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo uhitila jednu osobu za koju nije htjela davati podatke jer je kriminalističko istraživanje još u tijeku, odnosno još se nalazi na ispitivanju. Težina ozljeda 34-godišnjeg Puljanina još nije poznata. Očevid koji je trajao od 20 sati do gotovo ponoći predvodio je županijski državni odvjetnik.

Na mjestu događaja malo niže od semafora došli smo do garaže gdje se odvijao sukob i gdje je mladić uboden, a od stanara najbliže zgrade doznajemo da je navodni počinitelj uhićen te da je i on stanar iste zgrade. Jedan nam je stanar pokazao točno mjesto događaja, a njega je na prozor privukla žestoka svađa oko 20 sati gotovo ispred ulaza u zgradu. No, dok je došao do prozora 34-godišnjak je već bio krvav po prsima ili vratu i natezao se sa tom osobom. Očito je netko već nazvao policiju koja se ubrzo pojavila u Koparskoj ulici navodno s više vozila te su kod garaže i ulaza rastegnuli trake radi očevida.

- Čuli smo buku, odnosno svađu u ulici i izašli na prozor. Prvo što sam vidio je da se jedan mladić drži za prsa ili vrat i da krvari. No, svađa i natezanje je i dalje trajalo od te garaže do ulaznih vrata u zgradu. Nisam skužio o čemu se radi niti zašto se svađaju, no prepoznao sam neozlijeđenu osobu jer živi u tom ulazu. Kada je došla policija počeli su pregledavati sve te su nož pronašli na toj garaži, ondje gdje ga je ta osoba odbacila. Ozlijeđenog ne znam, ali ovaj drugi je već nekoliko puta imao problema sa zakonom, no ne znam zbog čega, kazao nam je jedan susjed koji je želio ostati anoniman. (M. SARDELIN)

(OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE)


Podijeli: Facebook Twiter