Pula: Mesnice na tržnici ponovo zakuhale

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vlasnici mesnica koji poslovne prostore imaju u prizemlju zgrade pulske tržnice nazvali su nas u petak ogorceni što klime ne rade od utorka, a kvar nikako da se ukloni. Posebno su bili zabrinuti za kvarljive proizvode koje prodaju s obzirom na to da se vanjske temperature vec opasno približavaju ljetnima.

Kada ce kvar biti uklonjen, upitali smo direktora Tržnice Renata Perca. Rekao je da su reagirali cim se klima nije ukljucila te pozvali servisere. Majstori su na terenu vec cetiri dana, no kvar još nisu uspjeli ukloniti.

- Došlo je do kvara na sustavu klimatizacije, i to tocno na grani koja hladi mesnice. Dva servisera pokušavaju detektirati i ukloniti kvar.

Iako smo mislili da je sustav popravljen još jucer te smo klimatizaciju ostavili ukljucenu cijelu noc, danas smo ustanovili da ona ipak nije radila, rekao nam je Perc u petak te izrazio nadu da ce se tijekom dana kvar ipak otkloniti te ce u subotu sve biti pod kontrolom.

Kod ovakvih situacija, kaže, velik je problem što prostor nema nikakvu prirodnu ventilaciju te se temperature unutar zgrade ne mogu riješiti propuhom.

Podsjetimo, ovakvih su problema zakupci imali i lani, kada su "u pomoc" isto pozvali novinare. Tada je klima proradila vec istog popodneva. Možda ce iste srece biti i ovoga puta.


Podijeli: Facebook Twiter