Pula: Maloljetniku uz prijetnju nožem ukrao mobitel

Ilustracija (Arhiva)
Ilustracija (Arhiva)

Dvadesetjednogodišnjak iz Pule priveden je u srijedu u pritvorsku jedinicu PU istarske zbog sumnje da je 15. prosinca počinio kazneno djelo razbojstva u Puli.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad mladićem je utvrđeno da je oko 3 sata ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Boškovićev uspon u Puli, uz prijetnju nožem maloljetnom hrvatskom državljaninu uzeo mobitel, oštetivši ga pritom za više stotina kuna.

Puljanina (23) policija sumnjiči da je iz automobila 37-godišnjakinje iz Pule ukrao mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 23-godišnjak 22. studenog u popodnevnim satima iz citroena pulskih oznaka u Barbalićevoj ulici ukrao mobitel.

Kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakinjom iz Pule pulska policija je utvrdila osnovanu sumnju da je počinila tešku krađu u utorak oko 13 sati u Zagrebačkoj ulici u Puli.

Utvrđeno je da je 25-godišnjoj sugrađanki doslovno iz ruku istrgnula mobitel kojij je nakon kriminalističkog istraživanja vraćen vlasnici.

Svima slijedi podnošenje kaznene prijave u redovnom postupku. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter