Pula: Lakše ozlijeden tehniko Istre 1961

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tehniko istarskog prvoligaša NK Istre 1961, Milenko Broskvar Broki, stradao je u petak poslije podne u prometnoj nesreci u Radicevoj ulici u Puli. Iako su on i vozac drugog automobila, koji se sudario s Broskvarovim, vozilom Hitne medicinske pomoci prebaceni u pulsku Opcu bolnicu na detaljnije preglede, prema prvim neslužbenim informacijama oboje su lakše ozlijedeni.

Nakon sudara Broskvar je iz automobila izašao krvave glave, a da posrijedi ipak nisu bile samo obicne ogrebotine pokazalo se tek kasnije, tijekom lijecnickog pregleda, nakon kojeg je zadržan u bolnici na odjelu neurokirurgije.

"Sve je OK, sve je u redu. Malo mi zuji u glavi. Ostao sam u bolnici na promatranju jer imam potres mozga", rekao nam je Broskvar.

Nesreca se dogodila oko 14.50 sati, i to kada je Puljanin M. L. (62), upravljajuci automobilom toyota corolla Mažuranicevom ulicom, na raskrižju s Radicevom oduzeo prednost terencu chevrolet Ccptiva kojim je upravljao Broskvar.

Captiva je udarila u desnu bocnu stranu Corolle i potom se odbila u udesno u zid, a Corolla se zaustavila nekoliko metara dalje. Zbog ocevida je i nakratko bio prekinut promet Radicevom ulicom.

Nekoliko sati ranije i samo nekoliko metara dalje, na raskrižju s Rizzijevom ulicom, sudarili su se automobil i skuter. Kako je izvijestio OKC PU istarske, N. Š. (41) iz Lovreca kretao se za upravljacem automobila fiat Rizzijevom ulicom, kada je na raskrižju s Radicevom oduzeo prednost skuteru Aprilia koji se kojim je upravljao D. P. (49) iz Pule. Fiat je prednjim bocnim lijevim dijelom udario u prednji dio mopeda, i zajedno s vozacem oborio ga na tlo.

U nesreci je lakše ozlijeden vozac mopeda, dok protiv vozaca Fiata slijedi prekršajna prijava. (M. SARDELIN, S. PERŠIC; snimili M. SARDELIN i S. MILJEVIC)


Podijeli: Facebook Twiter