Pula: Ladonja predstavila kandidate za Gradsko vijeće

Kandidati Ladonjine liste za Gradsko vijeće Pule (A. KANCELAR)
Kandidati Ladonjine liste za Gradsko vijeće Pule (A. KANCELAR)

Pulska Ladonja predstavila je danas svoju listu kandidata za pulsko Gradsko vijeće, u kojem su u zadnje četiri godine, s pet vijećnika, bili najjača oporbena opcija. Na izborima koji predstoje nadaju se još boljem uspjehu i povećanju broja vijećničkih mjesta.

- Svjesni smo da kao pojedinci ne možemo napraviti mnogo i upravo zbog toga smo uvjereni da je kvalitetan tim okosnica svega. Iznad svega u radu cijenimo znanje, stručnost i transparentnost pa smo se zbog toga okružili ljudima koji obiluju ovim kvalitetama u svojim područjima djelovanja. Naš uži i širi tim čine slobodnomisleći ljudi kojima se ništa ne nameće niti će im se nametati u budućnosti, jer se od njih očekuje kreativnost i pozitivna kritika, predstavio je kandidate Mauricio Licul, drugi na listi, iza nositelja Bruna Nefata.

Ladonja vjeruje da će njihovi kandidati kvalitetno sudjelovati u raspravama i analizama o svim temama u radu Gradskog vijeća, ne bi li rasprave, a samim time i donesene odluke, bile što bolje analizirane i kvalitetnije.

Inzistirat će da se u vođenju i razvoju grada u obzir prvenstveno uzima mišljenje struke, a naglasak programa stavljaju na zapošljavanje, odnosno otvaranje novih radnih mjesta te racionalno raspolaganje gradskim novcem i odgovornost prema radu. Ujedno namjeravaju biti otvoreni za sve kvalitetne prijedloge, pogotovo za razvoj i zapošljavanje.

Uz Nefata i Licula, na listi su još Dunja Račić, Luka Prica, Irenko Srdoč, Vlasta Majstorović, Dušanko Babić, Tanja Mihelić, Slavica Jardas, Giordano Celić, Željko Marković, Nikola Zgonjanin, Biljana Stuparić, Danijela Bulešić, Dino Razzi, Vlado Šegon, Sandra Bogdanović, Kristina Antolović, Dubravko Bistričić, Emil Kalčić, Robert Baćac, Davor Brenko, Teuta Molnar, Nada Herak i Patrizia Suttil.

- Ističemo da je naš tim uvjeren da se Ladonjin program kroz konkretne i razrađene prijedloge može ostvariti. Želja nam je da se odlučivanje zaista spusti na lokalnu razinu i u praksi, rečeno je na predstavljanju ove liste. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter