Pula: Labinska ulica još tjedan dana raskopana

Radovi u Labinskoj ulici ometaju prometovanje industrijskom zonom (M. ANGELINI)
Radovi u Labinskoj ulici ometaju prometovanje industrijskom zonom (M. ANGELINI)

Puljani, a i svi drugi vozači koji su izabrali Labinsku ulicu kao alternativni pravac do svojih odredišta dok traje izgradnja kružnog toka na ulazu u grad u Šijani, trebat će biti strpljivi još barem tjedan dana. Naime, još traju radovi HEP-a na prometnici Industrijske zone Šijana, zbog čega se prometuje naizmjenično.

- Prilikom prošlotjednog obilaska šireg područja u obuhvatu radova Grad je posebno zatražio pojačani intenzitet radova u Labinskoj ulici, ne bi li se ova prometnica što prije stavila u funkciju. Problem je što se se izmještanje elektronaponske mreže odvija na ključnom dijelu te mreže, koji napaja sve okolne gospodarske subjekte u Industrijskoj zoni Šijana, ali imamo obećanje da bi radovi trebali biti okončani u idućih sedam dana, ističe se u odgovoru pulske gradske uprave.

Iako su, dakle, radovi u Labinskoj ulici bili najavljeni samo za prvi tjedan nove regulacije prometa, koja je na snazi zbog izgradnje rotora u Šijani, može se pretpostaviti da oni neće biti jedini koji će se odužiti. Naime, za kraj ovog mjeseca najavljeno je otvaranje za promet dionice rive od zgrade Lučke kapetanije do Ulice sv. Ivana (semafori).

Na terenu je vidljivo da je dionica gotovo spremna, rasvjeta i rubnjaci postavljeni, a po najavama, čeka se samo nekoliko "suhih" dana ne bi li se moglo asfalirati. (G. ROJNIĆ)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD PONEDJELJKA


Podijeli: Facebook Twiter