Pula: Kupci zaposjeli Pitarello

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rijeke kupaca iz Pule, ali i cijele Istre, slijevale su se u cetvrtak popodne u novootvoreni Pittarello, trgovinu specijaliziranu za prodaju obuce i kožne galanterije, koja se na 900 kvadrata otvorila u dijelu prostora trgovackog centra Merkur.

Vecinu su, kako su nam priznali, privukli veliki najavljeni popusti - kartice s popustima, 50 posto popusta na sportski dio obuce i opreme, dok su na jedne cipele po izboru kupci imali odobren poseban popust - koliko godina toliko popusta! Stoga nije ni cudio velik broj ljudi starije generacije koji su napokon došli na svoje te prigodu iskoristili da kupe papuce, nove cipele...

Koliko je kupaca bilo zorno ilustrira i cinjenica da se oko Merkurovog centra, pa ni u njegovoj bližoj okolici, nije moglo naci mjesto za parkiranje. Kako smo primjerice doznali od bracnog para Paradžikovic, koji je za sebe odabrao papuce i cipele, zbog svojih su godina "zaradili" popust od 60, odnosno 68 posto!

Mada je ova talijanska tvrtka u Hrvatskoj prisutna vec punih 18 godina, a sjedište joj je bilo upravo u Puli, tek se sada, u suradnji s Merkurom, pronašla pogodna lokacija za otvorenje trgovine i u našem gradu. Pittarello trenutno u Hrvatskoj ima devet ducana, s tim da se danas osim pulskog otvorio još jedan u Zagrebu. Tvrtka ce, s ove dvije nove trgovine, imati ukupno 130 zaposlenika.

Osim obuce u trgovini se nude i putne torbe, ženske torbice, remenje, novcanici, kišobrani i pribor za cipele te kožne lopte, role... (B. PETROVIC; snimio D. MEMEDOVIC)


Podijeli: Facebook Twiter