Pula: Kolaps prometa zbog radova u Istarskoj ulici

(M.MIJOŠEK)
(M.MIJOŠEK)

Da bi se okončala plinofikacija u pulskoj Istarskoj ulici, treba izraditi priključke za objekte na strani starog Autobusnog kolodvora. No, upravo su ti radovi, koji su vozila natjerali na "slalom" prometnicom, unijeli velik nered u promet središtem grada koji je, pogotovo u jutarnjim satima, kolabirao.

- Kolaps kakav je vladao prilikom jutarnje prometne špice kada građani odlaze na posao, oko 7 sati, još nisam doživio, a bavim se taksiranjem već 36 godina. Gotovo je nevjerojatno da odgovorni nisu koordinirali radove na Giardinima i u Istarskoj ulici, a vrhunac je bio semafor na križanju s Ulicom Dubrovačke bratovštine kojem je svjetlo pregorjelo pa je bio izvan funkcije. "Brižan" bagerist s gradilišta je na sredini raskrižja regulirao promet.

- Opći kaos, a nevjerojatno je da ga odgovorni predvidjeli kad su kretali u ovakve radove, rekao nam je jedan od pulskih taksista. Dodao je i da mu nije jasno zbog čega je u isto vrijeme počela rekonstrukcija rubnjaka na dijelu ulice prema Giardinima. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter