Pula - Jolly JBS 68:100

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za razliku od jucerašnje zaostale utakmice 1. kola, današnji ogled košarkašica Pule i Jolly JBS-a u sklopu 6. kola, protekao je u znaku apsolutne dominacije gošca iz Šibenika. Jedini pomak Puljanki u odnosu na prvu utakmicu mogao se ogledati u nešto boljem otvaranju utakmice, no to nije bilo dovoljno za ozbiljniju prijetnju gošcama jer je bila ocigledna prevelika razlika u kvaliteti.

Neke takticke promjene kod Puljanki, poput orjentacije na šut bez neposrednog približavanja košu jucer su se mogle zamijetiti, a u skladu s tim svakako treba pohvaliti raspoloženu ?ukic koja je tijekom utakmice postigla cak pet trica.

I ostatak pulske ekipe relativno se dobro držao u pocetku utakmice. Treba pohvaliti brzi ritam igre koji su košarkašice Pule pokušavale nametnuti tijekom cijele druge cetvrtine. No, Puljanke su jednostavno griješile u šutevima, a takoder nisu bile izrazito uspješne u slobodnim bacanjima.

Ipak, treca cetvrtina donijela je raspad igre domacih košarkašica - 8:23 za gošce u tom razdoblju - te su upravo tada Šibencanke otišle na nedostižnu prednost. Na kraju, rezultat 68:100 realni je pokazatelj snage, iskustva i kvalitete Jolly JBS-a u odnosu na pulske košarkašice.

SC Mirna. Gledatelja: 50. Suci: Šušanj, Milin (Rijeka), Hadžic (Pula).

PULA: ?ukic 18 (1-2), Premasunac 6 (0-2), Flaherty 5 (1-3), Cvjetkovic 4, Tešic, Percan, Valentic 13 (2-2), Lamot, Jovanovic 12 (2-6), Ramljak 10 (4-9), Jakelic.

JOLLY JBS: Cigic 4, Cakic 13 (1-1), Balic (2-2), Lokas 2, Chiabov 2, Štampalija, Mišura 19 (3-0), Semren 12, Wilson 6 (2-2), Vasovic 17 (4-2), Ivankovic 23 (4-3), Di Maulo.

 


Podijeli: Facebook Twiter