Pula: Gradonačelnik Grgi darovao kartu za Cohena

Gradski lik Grga s kartom za koncert Leonarda Cohena (M. ANGELINI)
Gradski lik Grga s kartom za koncert Leonarda Cohena (M. ANGELINI)

Iako su karte za koncert Leonarda Cohena u pulskoj Areni bile rasprodane tjednima unaprijed, neki su u zadnji tren ipak imali sreće i do karte došli na lijepe oči. Svima znani "gradski lik" Grga kartu je dobio na dar, i to od prvog čovjeka grada.

"Borisu sam rekao da volim Cohena, a on mi je obećao kartu, priča nam Grga koji je tijekom svoje uobičajene gradske rute susreo Miletića i podsjetio ga na obećanje, na što mu je gradonačelnik odgovorio da ga čeka u kafiću Sirena nasuprot gradskoj palači oko 13 sati. Obećano-učinjeno!

"Došao sam po dogovoru i njegova mi je tajnica u dogovoreno vrijeme donijela kartu", zadovoljno je s kartom u ruci ispričao Grga koji je, iako su izbori iza nas, iskoristio priliku te pozvao birače da glasaju za Miletića jer je on najmlađi gradonačelnik u povijesti grada, a Grga se divi mladosti.

Na upit hoće li zasvirati s Coheonom, Grga je ispalio: "Ako me pozove na stage, onda hoću". E, da je to znala čitateljica koja je zvala redakciju Glasa Istre tragom podatka da su u prodaji karte na crno, pa je ona željela saznati gdje može kupiti kartu na crno. Cohen je svima pomutio razum. (Lara BAGAR/NL)


Podijeli: Facebook Twiter