Pula: Glasan seks ne da susjedima spavati

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Molim susjede kojima je sezona parenja da to čine diskretno i uljuđeno", stoji u poruci koja je osvanula u jednom pulskom neboderu, a potpisao ju je "neispavani susjed" kojem smeta buka iz jednog od stanova u kojem mladi par često i glasno vodi ljubav.

"Živjela seksualna revolucija! Dolje apstinenti!", "Da sezona parenja, a kako je nastao taj 'neispavani' i nepismeni stanar? Roda ga donijela… Uvijek netko ima nešto za sr..t. Bolje da vode ljubav nego da se ubijaju po stanu… onda ne bi nitko reagirao!", "Seks je zdrav i na sreću besplatan, zato ga, dragi moji, konzumirajte čim više, ali tiho da se susjedi ne bune, jer njih je izgleda donijela roda!", "Ja sam ipak za onu vodimo ljubav, a ne rat", "Ma kade je to? U kem neboderu, da se i ja gren zbrusiti tamo", samo su neki od komentara na portalima.

A iako se vijest proširila Facebookom, autor je želio ostati anoniman pa tako nije želio otkriti lokaciju razigranog para. No, na temelju informacija koje smo uspjeli dobiti posjetili smo vrlo izvjesnu lokaciju, a to je jedan od nebodera na Vidikovcu, kvartu poznatom i kao "pulska spavaonica".

Baš kao i komentari na portalima i naši sugovornici svi bili na strani (pre)glasnog para i svi raspoloženi za komentiranje slučaja. Mnogi su nam rekli da su o tome već čuli na portalu i svi su bili znatiželjni saznati o kome je riječ. No, unatoč našim naporima do pravih aktera nismo uspjeli doći, ali do razgovorljivih susjeda jesmo.

- Ne znam o kome bi mogla biti riječ, ali da se u zgradi sve čuje, čuje se! Ja, primjerice, čujem moje susjede ne samo da pričaju, već i što pričaju. Čuju se koraci, kada psi trče, kada djeca plaču, ama baš sve. A sada da i seks može biti toliko bučan, ne znam, ali i ljudima svašta smeta, komentirala nam je jedna susjeda u prolazu.

Mladi par s djecom također je komentirao događaj i već bio upoznat, ali su u šali rekli da su mislili da je riječ o susjednoj zgradi, gdje im živi nona. I u razgovoru s drugim stanarima i prolaznicima čuli smo uglavnom negodovanja zbog ovakvih prosvjeda susjeda jer smatraju da je bolje da vode ljubav nego da se tuku. "Kada se svađaju nije dobro, a sada očito ne valja niti kada vode ljubav. Ma ljudi su čudni, samo neka se vole. Uostalom, to je sigurno netko ljubomoran jer ne može i on tako uživati", rekla nam je u prolazu jedna žena.

"Ženo, pitaju me novinari tko se to seksa u našoj zgradi i to glasno?! Ja znam da ja i ti nismo već dugo pa smo na miru, ali baš me zanima…", govoreći u mobitel smije nam se jedan od susjeda, dok treća cura dobacuje da će odsad ipak početi zatvarati prozore.

Dakle, kako bilo, činjenica je da je, osim malo neugodnosti, ovaj glasan seks u "pulskoj spavaonici" dao povoda za dobru dnevnu priču i zafrkanciju mnogima. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter