Pula Fashion Krik u MMC-u Luka

Otvaranje Pula Fashion Krika 2013.
Otvaranje Pula Fashion Krika 2013.

Fashion Party uz završnu projekciju radova polaznika radionica Pula Fashion Krik 2013. održan je u ponedjeljak navečer u pulskoj Galeriji Luka.

Pula Fashion Krik je radionica modne fotografije, stylinga, modnog dizajna u organizaciji udruge HDLU Istre i MMC-a LUKA koja se održavala od 23. studenog do 23. prosinca. Voditeljica radionica fotografije i mentorica projekta bila je umjetnica SofijaSilvia (Silvia Potočki Smiljanić) koja je na prezentaciji pohvalila sudionike, a ponajviše asistentice Ivu Kostrenčić, Miu Miletić, Petru Gardijan i Milenu Labud.

Radionica Pula Fashion Krik održavala se svake subote u galeriji Luka i na raznim lokacijama u gradu kao što su željeznički kolodvor, Kaštel, Riva, ulice oko hotela Riviera i hotelske sobe, pulska tržnica, Giardini i gradski Forum gdje su polaznici radili posebne modne fotografije. Taj je rezultat predstavljen u ponedjeljak navečer u galeriji Luka kada su brojni posjetitelji mogli pogledati projekciju najboljih fotografskih i modnih ostvarenja.

Fotografije su radili Sonja Bajramović, Valentina Bokan, Noemi Del Bianco, Dina Habulin, Marko Hajdarović, Antonio Hrelja, Sara Klečić, Maja Leotkai, Marijana Pavlović, Asja Spasojević, Daisy Vitasović, Sanda Voloder, pulske modne dizajnerice Linda Turković i Ivana Tomić te asistentica radionica, modna dizajnerica Iva Kostrenčić. One su u svoje dizajne odjenuli modele Miu Belušić, Valentinu Bokan i Noemi Del Bianco koje su također uzele fotoaparat u ruke i snimale Romanu Boljun. (B. VINCEK; snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter