Pula: Dvoje ozlijeđenih u sudaru mopeda i toyote

Policija je ubrzo stigla na mjesto nesreće (M. KOŠTA)
Policija je ubrzo stigla na mjesto nesreće (M. KOŠTA)

Nakon sudara s toyotom aurus, pulskih oznaka, danas oko 16.15 sati ispred Arene, u pulsku bolnicu su, kako neslužbeno doznajemo na mjestu nesreće, prevezene dvije osobe koje su se nalazile na mopedu gilera runner, također pulskih oznaka.

Riječ je navodno o mladiću koji je upravljao mopedom i djevojci koja se nalazila iza njega. Prema prvim informacijama toyota i moped kretali su se istim smjerom Flavijevskom ulicom. Vozačica toyote počela je sa skretanjem ulijevo u Amfiteatarsku nakon što je uključila žmigavac, no moped se našao s njezine lijeve strane nastavljajući vožnju ravno pa je automobil bočnim lijevim dijelom udario u moped koji je dvadesetak metara dalje pao na tlo.

Pred Arenom, na mjestu sudara nije bilo tragova krvi ni bilo čega što bi upućivalo na zaključak da su osobe što su se vozile mopedom teže ozlijeđene. Veća oštećenja nismo zamijetili ni na vozilima, osim ulubljenog lima na lijevoj bočnoj strani toyote. Na mjestu nesreće obavljen je očevid no zasad nije poznato što je policija utvrdila. (M. KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter