Pula dobiva izravnu avioliniju za Manchester

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedna od vodecih niskotarifnih kompanija Jet2.com uvodi novu izravnu avionsku liniju iz Pule prema Manchesteru, i to od 19. svibnja 2012. Jet2.com ce je održavati subotom u povoljnim terminima. Karte su vec u prodaji po cijenama od 41,99 eura (oko 315 kuna) za let u jednom smjeru, ukljucujuci pristojbe.

Kako kažu u zajednickom priopcenju Zracna luka Pula i Jet2.com, ova nova zracna ruta pružit ce stanovnicima Istre izravan pristup krasnom i živahnom britanskom gradu Manchesteru, kao i prekrasnoj unutrašnjosti sjeverozapadne Engleske. Istovremeno, stanovnici ovih britanskih krajeva imat ce priliku letjeti izravno do Pule i brojnih atrakcija u njenoj okolici.

"Izuzetno nam je drago što ce vodeca leisure-kompanija Jet2.com letjeti u pulsku Zracnu luku", istaknuo je direktor Zracne luke Pula Bruno Rogovic.

Zadovoljstvo otvaranjem ove nove linije izrazio je i direktor komercijale u Jet2.comu Steve Heapy te Denis Ivoševic, direktor Turisticke zajednice Istarske županije, koji je istaknuo i da ce nova linija tisucama turista iz Ujedinjenog Kraljevstva otvoriti vrata prema našoj regiji te istovremeno dati priliku stanovnicima Istre da posjete brojne znamenitosti koje nudi Manchester. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter