Pula: DM se seli u veći prostor

(B. PETROVIĆ)
(B. PETROVIĆ)

Popularna trgovina drogerije DM uskoro će se preseliti u prostor bivše parfumerije Limoni u Fontičkoj ulici. Radovi su već praktički okončani, a kako doznajemo od područne menadžerice za Istru Anđelke Ramljak, nova DM-ova prodavaonica otvara se u četvrtak te, kao i uvijek, na dan otvaranja građanima Pule osigurat će poklone iznenađenja, posebne popuste, ali i nagradne igre da bi zajedno proslavili otvaranje.

Kako veli Ramljak, novi će se prodajni prostor protezati na 234 metra kvadratna, a u novoj prodavaonici, koja je veća od prethodne, DM želi ponuditi veći izbor proizvoda, ali i ugodnije iskustvo kupnje u moderniziranom prostoru. No, novih zapošljavanja neće biti jer će u  novoj prodavaonici raditi dosadašnji djelatnici.

- Nova prodavaonica kupcima će nuditi gotovo 14 tisuća proizvoda, među kojima su i proizvodi DM-ove robne marke. Iako za sada ne planiramo uključiti lijekove bez recepta, u novoj prodavaonici kupci će na raspolaganju imati znatno širi izbor zdrave hrane i prirodne kozmetike te proizvoda za mušku njegu, veli Ramljak. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter