Pula: Divljao po kaficu pa mora u zatvor na 8 dana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog izazivanja nereda u pulskom bistrou Sarajevo u pijanom stanju pulska policija uhitila je 27-godišnjeg Puljanina te mu je odreden zatvor u trajanju od osam dana zbog narušavanja javnog reda i mira.

Na dojavu o tucnjavi u ugostiteljskom objektu u Ulici Porta Stovagnaga u Puli, policija je proteklog petka u 19.45 sati intervenirala i zatekla 27-godišnjaka u vidno alkoholiziranom stanju. Utvrdeno je da je mladic došao u lokal i prišao stolu gdje su sjedile dvije djevojke te ih poceo vrijedati.

Iako ga je konobar upozorio da se umiri, mladic je poceo bacati stolice po lokalu i na ljude. Tada je pozvan i 50-godišnji vlasnik lokala, koji je takoder pokušao smiriti situaciju, no nasilni mladic ga je udario. Vlasnik ga je tada uhvatio i zadržao do dolaska policije koja ga je uhitila. Alkotestiranjem mu je utvrdeno 1,68 promila u krvi.

Protiv njega je podnesen optužni prijedlog zbog pocinjenja prekršaja protiv javnog reda i mira, a Prekršajni sud mu je odredio zadržavanje u zatvoru na osam dana. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter