Pula: Dijete ozlijedeno, policija traga za vozacicom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska policija traga za vozacicom koja je u Ulici Rižanske skupštine u Puli u cetvrtak u 17.40 sati udarila vozilom pješaka i napustila mjesto nesrece.

Policija je izvijestila da je vozacica upravljala vozilom nepoznate marke kolnikom Monvidalske, a dolaskom do raskrižja s ulicama Dragonja i Rižanske skupštine skrenula je u Rižanske skupštine u trenutku kada je preko obilježenog pješackog prijelaza prelazilo dijete.

Vozilo je udarilo u dijete koje je palo na tlo, a vozacica se zaustavila. Buduci da na djetetu nisu bile vidljive ozljede, otišla je s mjesta dogadaja. No, naknadno je Hitna medicinska pomoc policiju izvijestila o ozlijedenom djetetu u prometnoj nesreci.

Policija stoga moli vozacicu koja je sudjelovala u nesreci da se javi pulskoj prometnoj policiji kako bi se utvrdile okolnosti nesrece.

Prema dostupnom opisu radi se o ženskoj osobi staroj oko 25 godina, kratke plave kose, a upravljala je vozilom crvene boje. Na zadnjem lijevom dijelu vozila nalazi se ispušni lonac s dva otvora.

Policija moli i ocevice da se takoder jave u policijsku postaju ili na telefon 052/538 739, odnosno 192, a mogu i poslati informacije elektronickom poštom na [email protected] (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter