Pula: Dani tehničke ispravnosti vozila

(K. T.)
(K. T.)

Hrvatski autoklub/Auto klub Pula-Rovinj i Auto škola SL 91, u suradnji s Policijskom upravom istarskom i Postajom prometne policije te stanicama za tehnički pregled, danas i sutra provode preventivno-sigurnosnu akciju "Dani tehničke ispravnosti vozila 2013." u tjednu "Besplatnih tehničkih pregleda", koju, pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, organiziraju Centar za vozila Hrvatske i Hrvatski autoklub s ciljem promicanja društvenog interesa-sigurnosti u cestovnom prometu.

Akcija se sastoji u provedbi zajedničkih kontrolnih i savjetodavnih punktova na prometnicama tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana, na način da će ovlašteno stručno osoblje/službenici organizatora obavljati kratke vizualne preglede općeg stanja ispravnosti uređaja i opreme na vozilima, pružiti korisne savjete, te prema potrebi vozače uputiti na besplatni tehnički pregled u ovlaštenu STP.

Kontrolni punktovi bit će danas od 11 do 13 sati na Šijanskoj cesti za stanice tehničkog pregleda Valtura i Brioni, a sutra od 9 do 11 sati na Vodnjanskoj cesti za STP Centar Bibići, odnosno u Ulici 119. brigade od 12 do 14 sati za STP Europula. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter