Pula: Četvrtfinale Vocal Talent Showsa

Organizatori Vocal Talent Showsa - Alen Vitasović, Alida Del Bianco, Casper van Vulpen i Đole Macola (S.R.S.)
Organizatori Vocal Talent Showsa - Alen Vitasović, Alida Del Bianco, Casper van Vulpen i Đole Macola (S.R.S.)

U prvom krugu Vocal Talent Showsa, novog programa u organizaciji udruge za kulturu Jedna ljubav koji je u kavani Forum održan proteklog petka, predstavilo se 24 kandidata. U četvrtfinalne showa, koji će se održati u subotu također u kavani Forum s početkom u 20 sati, nastupit će njih dvanaest, no još uvijek nije kasno za prijavu novih kandidata. Naime, svoje umijeće u pjevanju mogu iskazati djeca i odrasli, budući da nije uvjetovana dobna granica. Specifičnost subotnjeg nastupa bit će ta što će kandidati pjevati uživo uz pratnju gitarista Caspera van Vulpena koji uz pjevača Alena Vitasovića i bubnjara Đoleta Macole čini stručni žiri. Inače, gitarist Casper van Vulpen iskusan je u organizaciji ovakvih programa u Nizozemskoj.

- Iznenađeni smo iskazanim umijećem, odnosno kvalitetnim pjevanjem, kao i brojem odazvanih kandidata već u prvom krugu. Budući da još uvijek nije kasno za prijavu, zainteresirani to mogu učiniti putem elektronske pošte na [email protected]. Zasad su to uglavnom mladi u dobi između 15 i 20 godina, koji se predstavljaju svim žanrovima, iako prednjače izvedbe hitova poput onih od Adele i Rihanne, rekla je između ostalog na konferenciji za novinare, predsjednica udruge Alida Del Bianco.

Ulaz na nastupe, za koje se posebno preuredi prostor kavane Forum, naplaćuje se 20 kuna, što je ujedno jedini ulog natjecatelja, odnosno posjetitelja. Polufinalni nastup najavljen je za 21. prosinca, a veliki finale uslijedit će u subotu, 28. prosinca. Nagrada za pobjednika natjecanja, inače prvog ovakve vrste u Hrvatskoj, bit će produkcija pjesme koju će napisati Casper van Vulpen te kompletan stajling što će organizatori osigurati uz pomoć sponzora. Pobjednik će biti gost na TV Istri tijekom siječnja i otpjevat će pobjedničku pjesmu u pratnji gitarsita Caspera … (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter