Pula: Četvoro ozlijeđenih u sudaru

Prometna nesreća na križanju Radićeve i ulice Olge Ban (D. ŠTIFANIĆ)
Prometna nesreća na križanju Radićeve i ulice Olge Ban (D. ŠTIFANIĆ)

Dvije osobe su lakše, a dvije su teže ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 15.40 sati u nedjelju u Radićevoj ulici.

nesreća se dogodila kada je 42-godišnji državljanin Srbije upravljao automobilom Ford Fiesta, nizozemskih oznaka, kolnikom Marianijeve ulice te je dolaskom do raskrižja s Radićevom ulicom, ušao u raskrižje bez da je propustio sva vozila, koja su se kretala cestom s prednošću prolaska.

U tom je trenutku udario prednjim dijelom vozila u Fiestu pulskih oznaka, kojom je kolnikom Radićeve ulice upravljao 26-godišnji državljanin Srbije. Od siline udarca, oba vozila odbila su se i udarila u kameni zid.

U nesreći su vozači lakše ozlijeđeni, dok su dvojica putnika iz Fieste pulskih oznaka, 77-godišnjak i 46-godišnjak, teže ozlijeđeni i zadržani na liječenju u pulskoj Općoj bolnici. Protiv 42-godišnjeg vozača Fieste nizozemskih oznaka, podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu radi počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. (M. SARDELIN, snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter