Pula: Četvorica ozlijeđena u prevrtanju auta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Četiri osobe, 21-godišnji vozač i trojica maloljetnih putnika, ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se dogodila pola sata nakon ponoći u petak u Ulici Veruda u Puli. Vozač (21) i maloljetni suvozač teško su ozlijeđeni te su zadržani na liječenju u pulskoj Općoj bolnici, dok su ostala dva maloljetna putnika puštena nakon liječnike obrade

Nesreća se dogodila kada je 21-godišnjak iz Pule, upravljajući osobnim automobilom honda civic pulskih oznaka kolnikom Ulice Veruda, ulaskom u blagi zavoj udesno, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju udario u nogostup i kameno uzvišenje, nakon čega se vozilo prevrnulo na bočnu stranu i udarilo u stablo. Dvojica su u prevrtanju ispala iz automobila, a drugu dvojicu, koja su ostala prikliještena u vozilu, izvukli su vatrogasci režući dio krova i vrata auta.
 
Tijekom policijskog očevida Ulica Veruda bila je zatvorena za promet do 2.30 sati od raskrižja s Ulicom Ruže Petrović do raskrižja s ulicom koja vodi na Lungomare. (Napisala i snimila M. KOŠTA)

Podijeli: Facebook Twiter