Pula - Bjelovar 4:2

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stolnotenisacice "Pule" uspjele su tek u trecoj povratnickoj prvoligaškoj sezoni pobijediti ekipu "Bjelovara" i tako upravo u odnosu na tu ekipu stekle možda i kapitalnu prednost za nastavak prvenstva, odnosno plasman i kasniju podjelu pozicija za play-off.

Na "jedinici" je zaigrala Ljiljana Jankovic, a Ivanka Bilobrk na trojki. Jankovic je u prvom krugu za protivnicu "izvukla" Lorenu Orlic, a Bilobrk Suncicu Vugrinec. Jankovic je bez izgubljenog seta nadigrala juniorku Orlic, Dina Pervan izgubila od bivše reprezentativke Andree Bobetic, a Bilobrk je bez osvojenog seta izgubila od Vugrinec.

Pri 1:2, pulski tandem Bilobrk/Pervan uspio je, takoder po prvi puta u prvoligaškim epizodama, uvjerljivo nadigrati bjelovarsku kombinaciju Bobetic/Vugrinec i izjednaciti na 2:2, da bi potom još jedno iznenadenje priredila borbena Ljiljana Jankovic, pobijedivši s 3:2 prvi reket "Bjelovara" Andreu Bobetic. U šestoj partiji je Ivanka Bilobrk pobijedila Orlic 3:1.

Puljanke su u subotu upisale petu ovosezonsku pobjedu, nakon dva uzastopna poraza, od vodece "Mladosti Iskona" i prethodno od drugoplasiranog "Aquaestila".

Rezultati:
Jankovic - Orlic 3:0, Pervan - Bobetic 1:3, Bilobrk - Vugrinec 0:3, Bilobrk, Pervan - Bobetic, Vugrinec 3:0, Jankovic - Bobetic 3:2, Bilobrk - Orlic 3:1.


Podijeli: Facebook Twiter