Pula: Bira se direktor Tržnice

Renato Prenc (D.ŠTIFANIĆ)
Renato Prenc (D.ŠTIFANIĆ)

Jučer je raspisan natječaj  za direktora Tržnice Pula, a kako doznajemo na tu će se funkciju ponovno kandidirati dosadašnji direktor Renato Prenc kojem je istekao mandat od četiri godine.

Pojasnio je da se radi o reizboru, a na pitanje zašto bi budući direktor tržnice trebao imati završen strojarski fakultet, što je jedan od uvjeta, Prenc je kazao da se radi o istom natječaju kao i prije četiri godine.

Naime, osim najmanje pet godina radnog iskustva, budući direktor mora imati, kao što smo spomenuli, ili završeni strojarski ili pak građevinski, pravni ili ekonomski fakultet.

Izabrani kandidat funkciju direktora obnašati će u novom četverogodišnjem mandatu, a svi zainteresirani uz potvrdu o stručnoj spremi trebaju dostaviti i potvrdu o radnom stažu, domovnicu, uvjerenje o nekažnjavanju, životopis i program rada i razvoja.

Sve prijave s potrebnom dokumentacijom mogu se uputiti preporučenom poštom ili se mogu dostaviti na adresu tržnice, Narodni trg 9, Pula. Zainteresirani kandidati trebaju se javiti u roku od dva tjedna kada se natječaj zatvara, a o izvršenom izboru, kandidati će biti obaviješteni pismenim putem. (D. B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter