Pula: Besplatno parkiranje oko klizališta

N. L.
N. L.

Na pulskoj je rivi otvoreno klizalište, a nova je lokacija odabrana upravo zato da bi bilo dostupnije svim građanima. Stoga je Grad, u suradnji s Pulaparkingom, osigurao besplatan parking nakon 14 sati za sve korisnike klizališta. Korisnici klizališta moći će svoje vozilo parkirati na parkiralištu oko njega koje će biti besplatno sve dok klizalište bude u funkciji, odnosno do 2. veljače iduće godine. Klizalište inače radi od ponedjeljka do četvrtka od 10 do 23 sata, a od petka do nedjelje od 10 do 1 sat.

Javna ustanova Pula sport omogućit će besplatno klizanje djeci s područja Pule (djeci predškolskih ustanova i škola, članovima sportskih klubova s područja grada Pule i ostalih organizacija kojima je rad usmjeren prema odgoju, obrazovanju i zdravlju djece) u terminu do 16 sati. Klizanje će biti moguće isključivo u grupama i uz pratnju trenera/voditelja. U vremenu nakon 16 sati te nedjeljama i praznicima klizalište će biti otvoreno za sve građane.

Cijena ulaznice na klizalište je 20 kuna u tjednu, od ponedjeljka do četvrtka, 25 kuna petkom, subotom, nedjeljom i praznicima, dok obiteljska karta košta 50 kuna i vrijedi za četiri osobe; roditelje, rodbinu i djecu. Moguće je kupiti i kartu za deset posjeta klizalištu u vrijednosti od 120 kuna. (G. R./ B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter